Vrei să fim colegi la Elite City Dent? Află cum poti intra in echipa noastră!

Elite City Dent

Clinica Elite City Dent este un centru complet de stomatologie înființat în anul 2012. În acest moment suntem în căutarea unor colegi noi, medici stomatologi cu experiență alături de care să putem crește și dezvolta în viitor.

Ce vă oferim noi? În primul rând o atmosferă de lucru plăcută; clinica noastră este un spațiu construit cu funcționalitate – clinică medicală ce respectă toate normele de protecție, este dotată cu aparatură de ultimă generație, completată de o echipă de medici cu experiență în domeniul medical.

Ce așteptări avem? Ne dorim să avem parte de o evoluție continuă și apreciem munca în echipă. Tocmai de aceea căutăm oameni profesioniști, ambițioși și pasionați, care să adauge viziunii noastre inițiativa și entuziasmul lor; căutăm oameni cu o personalitate deschisă, un spirit de echipă dezvoltat și minimum 2 ani de experiența în domeniul stomatologic.

Cu ce ați putea veni în plus? Cu specializări în domenii ale stomatologiei, cu practică dezvoltată la odontoterapie, estetică și protetică.

Ce ar mai fi de menționat? Clinica City Elite Dent este foarte aproape de București, la aproximativ 50 de km distanță, în municipiul Oltenița, legătura cu aceasta făcându-se prin drumul național DN4. Cât despre programul de lucru, acesta se va stabili de comun acord împreună cu dumneavoastră.

Ce aveți voi de făcut? Dacă am reușit să vă stârnim interesul și credeți că sunteți pregătiți să faceți parte din echipa Elite City Dent, tot ce mai rămâne de făcut este să ne trimiteți un CV actualizat la adresa contact@elitecitydent.ro, iar apoi vă vom contacta noi pentru un interviu!