Vrei să fim colegi la Elite City Dent? Află cum poti intra in echipa noastră!

Elite City Dent

vrei sa fim colegi elite city dent

Clinica Elite City Dent cauta medic stomatolog specialist / rezident pentru specialitatea endodontie.

Cerinte

– Membru al Colegiului Medicilor Stomatologi, avand certificat de membru vizat,

– Asigurare de malpraxis valabila
 Medic stomatolog cu practica in edodontie
– Atitudine profesionista in relatia cu pacientii;
– Să fie o persoană răbdătoare;
– Sa fie o persoana punctuala.

Responsabilitati

– Stabilеște planul dе trаtаment în bazа propriеi consultații;
– Lucru cu microscopul dentar
– Cunoaște şi aplică responsabilităţile de etică şi deontologie profesională;
– Comunică eficient şi stabileşte o relaţie armonioasă cu pacienţii prin crearea unei atmosfere de încredere şi respect.

Beneficii

– Programul de lucru este flexibil, stabilit de comun acord, urmând să vă alegeți zilele de lucru, dar și orele de începere și încheiere a programului;
– Orice alte detalii se discută în privat.

Modalitati de colaborare: contract de colaborare, procentul cuvenit va fi stabilit pe baza experientei si aptitudinilor.

Alte informatii: Daca se doreste colaborarea poate include si manopere de stomatologie generala. In prezent la nivelul clinicii exista un portofoliu de clienti format din care se poate asigura flux de lucru pentru o zi pe saptamana (exclusiv endodontie).

Descrierea companiei

Clinica Elite City Dent este un centru complet de stomatologie înființat în anul 2012. Clinica noastră este un spaţiu construit cu funcţionalitate – clinică medicală ce respectă toate normele de protecţie, este dotată cu aparatură de ultimă generație, completată de o echipă de medici cu experiență în domeniul medical.

Suntem o familie de medici care, ca orice familie, funcționează pe baza anumitor principii. în cazul nostru, punem întotdeauna accent pe pasiune, valoare şi tradiție. Pasiunea este cea care ne stimulează să tindem spre excelență. Valoarea este cea pe care o acordăm fiecărui zâmbet sănătos „născut” în cabinet. Tradiția vorbeşte despre bunele practici şi deprinderi care ne-au transformat în profesioniştii de azi.

Clinica Elite City Dent este foarte aproape de București, la aproximativ 50 de km distanță, în municipiul Oltenița, legatura cu aceasta facandu-se prin drumul national DN4.